BBQ-kylling med ovnkartofler og coleslaw
Få et skud amerikansk velsmag på tallerkenen med denne lækre ret bestående af BBQ-glaseret kyllingebryst med sprøde, ovnstegte kartofler og en hjemmelavet coleslaw. Her er kål- og gulerodsblandingen marineret i blandt andet æblecidereddike, sennep, salt og sukker, som gør den hjemmelavede coleslaw ekstra lækker. Du kan dog udelade dette trin for en hurtig variant af retten. I så fald krydres dressingen lidt ekstra.
Det skal du bruge
Ovnkartofler
Coleslaw
Coleslaw-marinade
Coleslaw-dressing
Kylling
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; hvidkål |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Mayonnaise; olie |
Smagsgivere: | Barbecuesauce; dijonsennep; peber; salt; salt og peber; spidskommen; sukker; æblecidereddike |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 615 | 615 |
Fedt: | 30 g | 30 g |
Kulhydrat: | 49 g | 49 g |
Kostfibre: | 6 g | 6 g |
Protein: | 35 g | 35 g |