Bowl med rejer, kål, edamamebønner, ris og sesam-sojadressing
En bowl er en enkel og ofte meget smuk ret, og man skal ikke underkende hvor stor betydning, det kan have for et måltid, at det serveres smukt. Så giv dig gerne tid til at anrette en bowl i en smuk skål – eller i et pænt glas, hvis den skal med på farten. Her får du en indbydende variant med et lækkert og smagfuldt asiatisk twist. Bowls er nemme at tilpasse efter indholdet i køleskabet eller familiens smagspræferencer, og denne opskrift er ingen undtagelse, for du kan let justere på toppingen efter smag og behag.
Det skal du bruge
Fyld til bowl
Sesam-sojadressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; forårsløg; gulerod; spidskål |
Håndfuld 3: | Edamamebønne, bælget fra frost; tigerrejer, fersk fra frost |
Håndfuld 4: | Brune ris, rå |
Fedt: | Sesamfrø; sesamolie |
Smagsgivere: | Ahornsirup; frisk ingefær; riseddike; sojasauce; sriracha chili sauce |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 525 | 525 |
Fedt: | 20 g | 20 g |
Kulhydrat: | 51 g | 51 g |
Kostfibre: | 10 g | 10 g |
Protein: | 30 g | 30 g |