Broccoli-kartoffeltærte med hytteost og salat
En hjemmelavet tærte er ovnmad, når det er bedst. Mens tærten er i ovnen, breder den dejligste duft sig i hele køkkenet, og snart er der nem, nærende og velsmagende vegetarmad på bordet. I denne her grøntsagstærte er der brugt broccoli, spinat, kartoffel, løg og hytteost, men du kan fint varieret fyldet med andet grønt. Tærten får modspil af en salat med en sød og syrlig vinaigrette med dijonsennep og honning.
Tærte
Salat
Dressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blandet salat; broccoli, rå; cherrytomat; forårsløg; løg; spinatblade, rå |
Håndfuld 3: | Hytteost; æg |
Håndfuld 4: | Kartoffel; tærtedej, fuldkorn |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie |
Smagsgivere: | Dijonsennep; honning; hvidvinseddike; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |