START I DAG!

Kom godt gennem sommeren med forløbet "Tab dig med 3-modellen på 50 dage"

Læs mere

Broccoli-tomat-omelet med parmaskinke

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 13. august 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

100 g broccoli, rå
100 g cherrytomater
20 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
2 æg
¼ dl fløde, 38 %
salt og peber
10 g olie
2 skiver parmaskinke
1 skive rugbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær broccoli i små buketter og skær cherrytomater i halve.
3
Riv parmesanost.
4
Pisk æg og fløde sammen med parmesan. Krydr med salt og peber.
5
Brugen pande der tåler at komme i en ovn. Opvarm panden med olie, og steg æggemassen et par minutter, til den begynder at sætte sig.
6
Drys broccoli og halve cherrytomater på, og sæt panden i ovnen i cirka 10 minutter, til omeletten er færdigbagt.
7
Læg bagepapir på en bageplade og læg parmaskinken på . Bag parmaskinken i samme ovn sammen med omeletten til parmaskinken er sprød.
8
Servér omeletten med parmaskinke og rugbrød til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Broccoli, rå; cherrytomat
Håndfuld 3:Parmaskinke; æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Fløde, 38 %; olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt