Burger med grønne frikadeller

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 2. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Grønne frikadeller

2 gulerødder
35 g kikærter, tilberedte
½ dl persille
40 g salatost, maks. 30+/17 %
1 spsk. hvedemel
1 æg
salt og peber
½ tsk. spidskommen
1 tsk. olie

Andet

50 g spidskål
1 tomat
30 g agurk
1 fuldkornsbolle
10 g mayonnaise
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Riv gulerødder groft og tryk væde fra. Lad kikærterne dryppe af, og mos dem med en gaffel. Hak persille groft, og smuldr salatosten.
2
Rør en frikadellefars af revet gulerod, kikærter, persille, salatost, hvedemel, æg, salt, peber og spidskommen.
3
Form farsen til flade frikadeller, og steg dem i olie på begge sider.
4
Snit spidskål fint, skær tomat og agurk i skiver.
5
Varm eller rist fuldkornsbolle, flæk den og smør mayonnaise på begge halvdele.
6
Saml bollen omkring spidskål, tomat, agurk og grønne frikadeller.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; gulerod; spidskål; tomat
Håndfuld 3:Kikært, tilberedt; salatost, maks. 30+/17 %; æg
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle; hvedemel
Fedt:Mayonnaise; olie
Smagsgivere:Persille; salt og peber; spidskommen
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt