Burger med hakkebøf, spidskål og løg dertil slikærter

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 14. december 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Hakkebøf

150 g hakket oksekød, 3-7 %
salt og peber
5 g smør

Andet

1 fuldkornsbolle
100 g spidskål
50 g tomater
½ løg
50 g agurk
100 g slikærter

Dressing

2 spsk. fraiche, maks. 9 %
10 g mayonnaise
1 spsk. ketchup
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Form kødet til en flad bøf. Krydr med salt og peber og steg bøffen i smør, 3-­4 minutter på hver side.
2
Del burgerbollen i halve og rist dem.
3
Skær spidskål, tomat, løg og agurk i tynde skiver.
4
Rør en dressing af fraiche med mayonnaise og ketchup. Smag eventuelt til med salt og peber.
5
Smør bollen med dressing og saml den omkring spidskål, tomat, agurk, bøf og løg.
6
Servér burgerbollen med slikærter ved siden af.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; løg; slikært; spidskål; tomat
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 3-7 %
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Mayonnaise; smør
Smagsgivere:Ketchup; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt