
Cæsarsalat med hvidløgsstegte brødcroutoner
Leder du efter en sund, nem og mættende salat, der både kan nydes til frokost og aftensmad? Så prøv denne opskrift på en klassisk og lækker cæsarsalat med hvidløgsstegte rugbrødscroutoner. Du får et smagfuldt måltid med bid og knas, der holder dig mæt i mange timer. Salaten følges af en hjemmelavet dressing rørt af citronsaft, olie, dijonsennep, salt og peber. Du kan tilføje ansjosfileter og Worcestershire sauce til dressingen, hvis du har lyst.
Det skal du bruge
Dressing
Brødcroutoner
Kylling
Salat og ost
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Hjertesalat; spinatblade, rå; tomat |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Rugbrød |
Fedt: | Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Citron; dijonsennep; hvidløg; salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 580 | 580 |
Fedt: | 32 g | 32 g |
Kulhydrat: | 27 g | 27 g |
Kostfibre: | 8 g | 8 g |
Protein: | 41 g | 41 g |