Chiligryde med kylling, majs og sorte bønner

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 1. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kylling

1 bouillon, terning
4 dl vand
2 kyllingebryst

1 løg
½ chili
10 g olie
400 g hakkede tomater
1 peberfrugt
10 g mørk chokolade, 70 % eller derover
1 bouillon, terning
salt og peber
140 g majs
240 g sorte bønner, tilberedte

Tilbehør

2 spsk. fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Opløsning bouillonterning i vand og kog kyllingebryst i 10-12 minutter i en gryde med låg.
2
Skær løg, chili og peberfrugt i tern. Svits dem i olie på en pande.
3
Tilsæt tomater, drænede sorte bønner og bouillonterning. Lad retten simre i 10 minutter.
4
Pluk kyllingebryst i strimler med to gafler, og tilsæt det sammen med majs og chokolade.
5
Giv retten et opkog, og smag til med salt og peber.
6
Servér retten med fraiche til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hakkede tomater; løg; peberfrugt
Håndfuld 3:Kyllingebryst; sorte bønner, tilberedt
Håndfuld 4:Majs
Fedt:Mørk chokolade, 70 % eller derover; olie
Smagsgivere:Bouillon, terning; chili; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt