Citronkylling i flødesauce med kapers serveret på spidskål
Elsker du også retter med kylling? Så prøv denne lækre og cremede citronkylling i flødesauce med kapers og spidskål. Som du kan se, har vi i denne opskrift sparet på håndfuld 4 og i stedet skruet op for grøntsager og mælkedressing. Hvis du har tid, kan du vælge at marinere kødet dagen før og lade det stå og trække natten over. Nyd retten med grofthakkede krydderurter på toppen.
Det skal du bruge
Citronkylling
Andet
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg; spidskål |
Håndfuld 3: | Kyllingeinderfilet |
Fedt: | Fløde, 38 %; smør |
Smagsgivere: | Chilipulver; citron; hvidløg; kapers; krydderurter efter eget ønske; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 575 | 575 |
Fedt: | 33 g | 33 g |
Kulhydrat: | 22 g | 22 g |
Kostfibre: | 6 g | 6 g |
Protein: | 47 g | 47 g |