Citronmarineret kylling lun flute og sprød salat

Tid i alt: 60 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 17. december 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Marinade

2 spsk. citronsaft
1 fed hvidløg
20 g olie
1 spsk. persille, hakket
2 tsk. tørret oregano
salt og peber

Kylling

300 g kyllingelår, hele med ben og skind

Andet

100 g fuldkornsflute
250 g spidskål
30 g sorte oliven
1 æble
100 g grønne ærter
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Pisk citronsaft, presset hvidløg, olie, persille, oregano, salt og peber sammen til en marinade. Pensl kyllingekødet med marinade på begge sider og læg det i et ovnfast fad. Ovnteg kyllingekødet i cirka 45 minutter, til det er mørt.
3
Pensl med marinade i flere omgange.
4
Lun flute i ovnen de sidste 5 minutter af bagetiden.
5
Snit spidskål helt fint, skær oliven i halve og æble i både. Bland spidskål, oliven, æble og ærter til en sprød salat.
6
Servér citronmarineret kylling med lun flute og sprød salat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne ærter; spidskål; æble
Håndfuld 3:Kyllingelår, hele med ben og skind
Håndfuld 4:Fuldkornsflute
Fedt:Olie; sort oliven
Smagsgivere:Citronsaft; hvidløg; persille, hakket; salt og peber; tørret oregano
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt