Couscoussalat med blød salatost og græskarkerner

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 26. februar 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 dl couscous, rå
1 tsk. olie
salt og peber
30 g græskarkerner
2 håndfulde rucolasalat
4 radiser
1 tomat
200 g Puck Ost, 17 %
½ citron
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tilbered couscous efter anvisningen på pakken. Vend olien i den færdige couscous og krydr med salt og peber.
2
Rist græskarkernerne på en tør pande til de begynder at tage farve. Krydr med en smule salt. Lad græskarkernerne afkøle på en tallerken.
3
Skyl rucolasalaten og skær radiserne i tynde skiver. Skær tomat i både.
4
Skær osten i mindre stykker.
5
Vend couscous sammen med rucola, radiser og tomater.
6
Anret på en tallerken og fordel ost og græskarkerner på toppen.
7
Servér med citron til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Radise; rucolasalat; tomat
Håndfuld 3:Puck Ost, 17 %
Håndfuld 4:Couscous, rå
Fedt:Græskarkerner; olie
Smagsgivere:Citron; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt