Cremet grøntsagsstrimler og pasta med bacon

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 27. december 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

35 g pasta, tørret
1 gulerod
1 squash, rå
1 løg
1 fed hvidløg
30 g bacon
1 æg
½ dl fløde, 38 %
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta efter anvisning på pakken. Kom pasta i en si.
2
Skræl gulerod. Skær squash og gulerødder i tynde lange strimler - brug eventuelt en tyndskræller, eller spiralizer - hak løg og hvidløg fint. Skær bacon i mindre stykker.
3
Hæld kogende vand på squash- og gulerodsstrimler, og lad dem trække i to minutter. Si derefter vandet fra.
4
Steg løg, hvidløg og bacon på en tør pande i et par minutter. Vend så grøntsagsstrimler og den kogte pasta i og varm retten igennem. Sluk for varmekilden.
5
Pisk æg og fløde sammen, og hæld det i panden. Vend rundt i retten i et minuts tid, og smag til med salt og peber.
6
Servér i en forvarmet dyb tallerken.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; løg; squash, rå
Håndfuld 3:Bacon; æg
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Fløde, 38 %
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt