

Entrecote med stuvet spidskål toppet med ristede solsikkekerner
Der er næppe noget, der kan vække begejstring som en god bøf. Her får du opskriften på en lækker entrecote med et lidt andet tilbehør, end du sædvanligvis er vant til. Kartofler og brun sauce er nemlig skiftet ud med masser af mættende spidskål i en flødestuvet version. Entrecoten er stegt i smør, der giver en fantastisk smag sammen med den cremede stuvning. Top retten med ristede solsikkekerner og et par dråber citron inden servering.
Det skal du bruge
Topping
Kød
Stuvet spidskål
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Spidskål |
Håndfuld 3: | Entrecote |
Fedt: | Fløde, 38 %; smør; solsikkekerner |
Smagsgivere: | Citron; krydderurter efter eget ønske; salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 750 | 750 |
Fedt: | 58 g | 58 g |
Kulhydrat: | 14 g | 14 g |
Kostfibre: | 8 g | 8 g |
Protein: | 40 g | 40 g |