Entrecote med stuvet spidskål toppet med ristede solsikkekerner

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 25. januar 2023 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Topping

15 g solsikkekerner
¼ citron

Kød

1 tsk. smør
150 g entrecote
salt og peber

Stuvet spidskål

300 g spidskål
½ dl fløde, 38 %
salt og peber
½ dl krydderurter efter eget ønske
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rist solsikkernerne på en tør pande til de har taget farve. Læg dem til side.
2
Opvarm smør på en pande og steg kødet til den kernetemperatur, du ønsker. Krydr med salt og peber. Tag kødet op af panden og lad det hvile.
3
Skær spidskål i tynde stirmler. Kom dem i samme pande som du har stegt kødet på. Steg det til spidskålen er faldet sammen. Hæld fløde ved og kryd med salt og peber. Lad fløden koge lidt ind i et par minutter.
4
Hak krydderurterne og vend dem i den stuvede spidskål.
5
Servér entrecoten med stuvet spidskål til. Dryp citron over retten og top med ristede solsikkekerner.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spidskål
Håndfuld 3:Entrecote
Fedt:Fløde, 38 %; smør; solsikkekerner
Smagsgivere:Citron; krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt