Fiskefilet med hokkaidofritter, dressing og remoulade

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 28. september 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Hokkaidofritter

200 g hokkaido
1 tsk. olie
salt

Fiskefilet

3 spsk. rasp
2 spsk. hvedemel
salt og peber
150 g fiskefilet, fersk
1 tsk. olie
10 g smør

Dressing og salat

30 g fraiche, maks. 9 %
krydderurter efter eget ønske
salt og peber
15 g remoulade
50 g blandet salat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær hokkaido i både - behold skrællen på. Pensl hokkaidobådene med lidt olie og krydr med salt. Bag dem i 15-20 minutter, til de er gyldne, men alligevel har bid.
3
Bland rasp og mel med salt og peber. Tryk fiskefileterne godt ned i melblandingen, så paneringen sidder fast på begge sider.
4
Steg dem i olie og smør på en varm pande. De skal kun have nogle få minutter på hver side, til de er sprøde og gennemstegte.
5
Hak krydderurter og rør sammen med fraiche og smag til med salt og peber.
6
Servér stegte fiskefileter med hokkaidofritter, remoulade, blandet salat og fraichedressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; hokkaido
Håndfuld 3:Fiskefilet, fersk
Håndfuld 4:Hvedemel; rasp
Fedt:Olie; remoulade; smør
Smagsgivere:Krydderurter efter eget ønske; salt; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt