Fiskefilet med kartofler, bønner og remouladesovs

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 26. oktober 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tilbehør

100 g kartofler
200 g grønne bønner

Fiskefileter

2 spsk. rasp
1 spsk. hvedemel
salt og peber
130 g fiskefilet, fersk
20 g smør

Remouladesovs

½ dl skyr naturel
15 g remoulade
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog kartofler i 12-18 minutter i letsaltet vand til de er møre. Kog bønner i 3-4 minutter i letsaltet vand.
2
Bland rasp og mel med salt og peber, og panér fiskefileterne ved at trykke dem godt ned i blandingen, på begge sider.
3
Steg fiskefileterne i smør. De skal være gyldne og sprøde på begge sider.
4
Rør skyr og remoulade sammen, til en kold sovs.
5
Servér fiskefileter med kartofler, bønner og remouladesovs.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne bønner
Håndfuld 3:Fiskefilet, fersk; skyr naturel
Håndfuld 4:Hvedemel; kartoffel; rasp
Fedt:Remoulade; smør
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt