Fiskefrikadeller med bulgursalat

Den alsidige fiskefrikadelle smager herligt med at væld af tilbehør. Her blive de lune fiskefrikadeller serveret med en frisk og dejlig bulgursalat med blandt andet cherrytomater, ærter og krydderurter. Lav gerne ekstra, nu du er i gang, for fiskefrikadeller med bulgursalat er også perfekt til frokost dagen derpå. Lav enten dine fiskefrikadeller selv, eller køb dem hos din lokale fiskehandler.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 24. januar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bulgursalat

40 g bulgur, rå
100 g cherrytomater
4 stk. radiser
1 dl krydderurter efter eget ønske
50 g grønne ærter, dybfrost
1 håndfuld blandet salat
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
½ citron
salt og peber

Andet

170 g fiskefrikadelle, færdigkøbt
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog bulgur efter anvisning på pakken, og afkøl.
2
Halvér cherrytomater, skær radiser i skiver, og hak krydderurter. Hæld kogende vand over de frosne ærter, og hæld vandet fra. Kom det hele i en skål sammen med salat og bulgur, og vend olivenolie i. Smag til med citronsaft, salt og peber.
3
Varm fiskefrikadeller på en pande, i ovn eller mikroovn.
4
Anret fiskefrikadeller på en tallerken sammen med bulgursalat, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; cherrytomat; grønne ærter, dybfrost; radise
Håndfuld 3:Fiskefrikadelle, færdigkøbt
Håndfuld 4:Bulgur, rå
Fedt:Ekstra jomfruolivenolie
Smagsgivere:Citron; krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt