Find nemt rundt i dit indhold
Sense Indhold
Guidede sensekurser
Guides
Der er dømt to lys på et bord og lækker weekendmad med denne indbydende opskrift på rosastegt flanksteak med ovnbagt kål, gulerødder og pesto, der er udviklet af TV-kok Anne Hjernøe. Nyd rettens smukke farver, imens du spiser, og servér den gerne som skøn gæstemad. Opskriften er lavet uden håndfuld 4. Hvis du savner kartofler på din tallerken, kan du fint tilføje et par stykker og nyde dem sammen med den syrlige pesto.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Håndfuld 1+2: | Gulerod; savoykål |
Håndfuld 3: | Okseflanksteak |
Fedt: | Græskarkerner; olivenolie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Chilipulver; citron; flagesalt; frisk timian; friskkværnet peber; hvidløg; persille |
1 Portion | Total | |
Kcal: | 625 | 1250 |
Fedt: | 39 g | 78 g |
Kulhydrat: | 17 g | 34 g |
Kostfibre: | 9 g | 18 g |
Protein: | 45 g | 90 g |
Med et SenseMyDiet medlemskab får du den støtte du har brug for i din rejse mod en sundere livsstil.
Premium
Basis