
Flanksteak med ovnbagt kål, gulerødder og syrlig pesto
Der er dømt to lys på et bord og lækker weekendmad med denne indbydende opskrift på rosastegt flanksteak med ovnbagt kål, gulerødder og pesto, der er udviklet af TV-kok Anne Hjernøe. Nyd rettens smukke farver, imens du spiser, og servér den gerne som skøn gæstemad. Opskriften er lavet uden håndfuld 4. Hvis du savner kartofler på din tallerken, kan du fint tilføje et par stykker og nyde dem sammen med den syrlige pesto.
Det skal du bruge
Ovnbagt kål og gulerødder
Syrlig pesto
Flanksteak
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; savoykål |
Håndfuld 3: | Okseflanksteak |
Fedt: | Græskarkerner; olivenolie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Chilipulver; citron; flagesalt; frisk timian; friskkværnet peber; hvidløg; persille |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 625 | 1250 |
Fedt: | 39 g | 78 g |
Kulhydrat: | 17 g | 34 g |
Kostfibre: | 9 g | 18 g |
Protein: | 45 g | 90 g |