
Flanksteak med ovnbagte grøntsager og blomkålsbearnaise
To lys på et bord, rødvin i glasset og en mør bøf på tallerkenen – så er det weekend! Giv dig tid til at kræse lidt ekstra om dig selv og dine kære med denne lækre opskrift på flanksteak med ovnbagte grøntsager og blomkålsbearnaise. Vi lover dig, at du ikke vil savne den klassiske bearnaisesauce, for denne lettere udgave af den traditionelle sauce smager helt vidunderligt. Et Sense-venligt twist til den klassiske bøf bearnaise med et ekstra drys grønt på tallerkenen.
Det skal du bruge
Ovngrøntsager
Blomkålsbearnaise
Steak
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blomkål, rå; gulerod; porre; squash, rå |
Håndfuld 3: | Okseflanksteak |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Olie; pinjekerne; sesamfrø |
Smagsgivere: | Bearnaise essens; bouillon, terning; estragon; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 595 | 1190 |
Fedt: | 29 g | 58 g |
Kulhydrat: | 36 g | 72 g |
Kostfibre: | 11 g | 22 g |
Protein: | 41 g | 82 g |