
Flanksteak med pastasalat og urtedressing
Du kan sagtens nyde en okseflanksteak med andet end kartofler og fed sauce. Her får du en virkelig lækker opskrift på hvidløgsstegt flanksteak med en smuk rød pastasalat med vandmelon, tomat og hakkede mandler. Kød og pastasalat får følge af en smagfuld dressing rørt af fraiche, friske krydderurter, sennep og lidt karry. Det giver en skøn smag, der passer perfekt til smagsnuancerne fra kød og salat.
Stegt flanksteak
Dressing
Pastasalat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Tomat; vandmelon |
Håndfuld 3: | Okseflanksteak |
Håndfuld 4: | Pasta, tørret |
Fedt: | Mandler; olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; karrypulver; krydderurter efter eget ønske; salt og peber; sennep |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |