Flanksteak med persillekartofler og spidskålssalat med æble, fraiche og forårsløg
Der er nem og velsmagende mad på menuen med denne opskrift på rosastegt flanksteak med nye kartofler vendt i smør og hakket persille og en cremet spidskålssalat med æble og forårsløg. Nyd flanksteak som weekend- eller gæstemad, eller sæt den på bordet alle andre dage, hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af aftensmaden. Overskydende flanksteak smager dejligt på et stykke rugbrød eller som fyld i en sandwich eller salat.
Persillekartofler
Spidskålssalat
Flanksteak
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Forårsløg; spidskål; æble |
Håndfuld 3: | Okseflanksteak |
Håndfuld 4: | Kartofler, nye danske |
Fedt: | Olie; smør |
Smagsgivere: | Citron; dijonsennep; persille; salt og peber; sukker |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |