Fransk kyllingegryde med bacon, hvidvin og champignon med rosmarinkartofler
Lad tankerne svæve i retning af en bistro i den franske hovedstad, når duften fra denne lette og lækre kyllingegryde spreder sig i køkkenet. Kyllingegryden er med champignon, hvidvin og sprøde bacontern, og er lysten til det, kan du vælge at give den en sjat fløde eller to. Som ledsager til retten er der rosmarinstegte kartofler, men du kan også servere den med kartoffelmos, ris, polenta eller pasta, hvis du foretrækker det.
Det skal du bruge
Kyllingegryde
Rosmarinkartofler
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; løg |
Håndfuld 3: | Bacon i tern; kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Kartoffel; majsstivelse |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Hvidløg; hønsekødsbouillon; laurbærblad; salt og peber; tomatpuré; tørret rosmarin; tørret timian |
Nydelseselementer: | Hvidvin |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 560 | 1120 |
Fedt: | 22 g | 44 g |
Kulhydrat: | 39 g | 78 g |
Kostfibre: | 5 g | 10 g |
Protein: | 42 g | 84 g |