Frittata med savoykål, spinat og ærter med rugbrød
Frittata er italienernes svar på vores æggekage, og der er næsten ingen grænser for, hvad du kan fylde i den. Derfor er det en fremragende ret at sætte på bordet, når du trænger til at få ryddet op i køleskabets gemmer. Denne udgave af frittata er vegetarisk med fyld af savoykål, spinat og ærter samt friske krydderurter. Er lysten til det, kan du toppe den færdige frittata med lidt sprødstegt lufttørret skinke eller bacon.
Frittata
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne ærter, dybfrost; savoykål; spinatblade, rå |
Håndfuld 3: | Æg |
Håndfuld 4: | Rugbrød |
Fedt: | Olie; smør |
Smagsgivere: | Hvidløg; krydderurter efter eget ønske; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |