
Fyldt aubergine med tun, tomat og bulgur med salat
Fyldt aubergine er lækker og nem ovnmad, som spreder den dejligste duft i køkkenet under tilberedningen. I stedet for aubergine kan du også bruge squash eller peberfrugt, og fyldet kan ligeledes varieres i en uendelighed. Denne variant af fyldt aubergine er med tun, bulgur, tomat, kapers og persille, men du kan fint udskifte bulgur med couscous eller ris, mens tun kan erstattes af eksempelvis blød spansk chorizo eller italiensk salsiccia. Nyd fyldt aubergine med en simpel salat.
Fyldt aubergine
Salat
Dressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; aubergine, rå; cherrytomat; forårsløg; løg; rucolasalat; tomat |
Håndfuld 3: | Tun i vand, konserves |
Håndfuld 4: | Bulgur, rå; pankorasp |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie; olie |
Smagsgivere: | Balsamicoeddike; hvidløg; kapers; persille; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |