Tab dig med 3-modellen på 50 dage

Nyt forløb fra 7. maj: ”Tab dig med 3-modellen på 50 dage. Køb nu og få 35% Early Bird-rabat.

Bliv medlem Læs mere

Fyldt kyllingebryst med spinat og flødeost, dertil tomatsalat med græskarkerner

Nyd et måltid, hvor smag og mæthed går op i en højere enhed. Kyllingebrystet er fyldt med en lækker blanding af spinat, hvidløg og flødeost og har derudover ost på toppen. Det giver en fantastisk smag efter en tur i ovnen. Vi lover dig, at både små og store i familien vil elske denne ret. Nyd den saftige kylling sammen med en frisk tomatsalat med græskarkerner, basilikum og sprøde brødcroutoner. Det er nemt og velsmagende – og holder dig samtidig mæt i mange timer.

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 23. marts 2022 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

Fyldt kyllingebryst

2 fed hvidløg
100 g spinatblade, rå
100 g flødeost naturel, maks. 17 %
salt og peber
2 kyllingebryst
2 skiver skæreost, 31+/ 18 % eller derover

Tomatsalat

2 skiver toastbrød, gerne fuldkorn
20 g olie
2 tomater
15 g græskarkerner
1 dl basilikum
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Bemærk: Undgå madspild og skæve mængder i opskriften ved at lave 2 eller flere portioner, og spise retten over flere dage, eller fryse restportioner.

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Hak hvidløg fint og spinatblade groft. Bland med flødeost, salt og peber.
3
Skær kyllingebryst igennem på langs, således at det stadig hænger sammen i den ene side. Fyld derefter med flødeostblandingen.
4
Læg kyllingebryst på bagepapir på en bageplade, og ovnsteg i cirka 16-18 minutter. Læg så et stykke ost på, og bag færdig i cirka 10 minutter, til osten er smeltet og kødet er gennemstegt.
5
Penls toastbrød med 1 spiseskefuld olivenolie, krydr med salt og læg det i ovnen i cirka 10 minutter. Skær det derefter i tern.
6
Skær tomat i tern, og vend dem med græskarkerner, 1 spiseskefuld olivenolie, salt og peber. Drys baslikum på.
7
Servér kyllingebryst sammen med tomatsalat og brødtern.

Tips og gode råd

Tip #1
Byt toastbrød ud med kogt pasta.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spinatblade, rå; tomat
Håndfuld 3:Flødeost naturel, maks. 17 %; kyllingebryst
Håndfuld 4:Toastbrød, gerne fuldkorn
Fedt:Græskarkerner; olie; skæreost, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Basilikum; hvidløg; salt og peber

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:5951190
Fedt:32 g64 g
Kulhydrat:30 g60 g
Kostfibre:5 g10 g
Protein:46 g92 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt