
Fyldt kyllingebryst med spinat og flødeost, dertil tomatsalat med græskarkerner
Nyd et måltid, hvor smag og mæthed går op i en højere enhed. Kyllingebrystet er fyldt med en lækker blanding af spinat, hvidløg og flødeost og har derudover ost på toppen. Det giver en fantastisk smag efter en tur i ovnen. Vi lover dig, at både små og store i familien vil elske denne ret. Nyd den saftige kylling sammen med en frisk tomatsalat med græskarkerner, basilikum og sprøde brødcroutoner. Det er nemt og velsmagende – og holder dig samtidig mæt i mange timer.
Det skal du bruge
Fyldt kyllingebryst
Tomatsalat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Spinatblade, rå; tomat |
Håndfuld 3: | Flødeost naturel, maks. 17 %; kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Toastbrød, gerne fuldkorn |
Fedt: | Græskarkerner; olie; skæreost, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Basilikum; hvidløg; salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 595 | 1190 |
Fedt: | 32 g | 64 g |
Kulhydrat: | 30 g | 60 g |
Kostfibre: | 5 g | 10 g |
Protein: | 46 g | 92 g |