Gisou med oksekød og hvidkål toppet med fraiche

Tid i alt: 60 min.
Arbejdstid: 60 min.
Antal:
Udgivet d. 4. juni 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 porre
1 gulerod
300 g hvidkål
1 chili
1 grøntsagsbouillon, terning
1 ½ dl kogende vand
2 spsk. olie
350 g hakket oksekød, 3-7 %
70 g tomatpuré
1 tsk. karrypulver
1 tsk. paprika
salt og peber

Topping

4 spsk. purløg
4 spsk. fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rens porre fri for jord og skær i tynde skiver. Skræl gulerod og skær i tern. Snit hvidkål i fine strimler.
2
Del chili på langs og fjern kernerne. Skær i tynde skiver.
3
Opløs bouillonterning i kogende vand.
4
Varm en gryde op og kom olie i. Svits porre i et par minutter og brun så oksekødet sammen med. Hæld bouillon i og lad retten koge op. Tilsæt gulerødder, hvidkål, tomatpuré og chili. Krydr med karry, paprika, salt og peber og lad retten simre i cirka 45 minutter, eller til kålen er godt mør.
5
Hak purløg.
6
Servér retten med fraiche og purløg på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; hvidkål; porre
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 3-7 %
Fedt:Olie
Smagsgivere:Chili; grøntsagsbouillon, terning; karrypulver; paprika; purløg; salt og peber; tomatpuré
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Frit:Kogende vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt