Græskarsuppe med kylling, chorizopølse og brød

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 4. februar 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Suppe

½ l græskar-chilisuppe, frost
1 gulerod
200 g hokkaido
1 tsk. smør
200 g kyllingetern

Fyld og tilbehør

40 g chorizopølse
20 g græskarkerner
2 spsk. fraiche, maks. 9 %
2 skiver fuldkornsbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Varm suppen op.
2
Skær gulerod og hokkaidogræskar i tern og rist dem i smør på en pande. Kom dem derefter i suppen.
3
Kom nu også kyllingetern i suppen og varm igennem.
4
Skær chorizopølsen i små stykker og rist dem på en varm pande.
5
Anret suppen med fyld og pynt med chorizo, græskarkerner og fraiche.
6
Servér brødet til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Græskar-chilisuppe, frost; gulerod; hokkaido
Håndfuld 3:Chorizopølse; kyllingetern
Håndfuld 4:Fuldkornsbrød
Fedt:Græskarkerner; smør
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt