Gratineret spidskålsfad med sej og grøntsager

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 23. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Spidskålblanding

100 g spidskål
1 dl madlavningsfløde, maks. 9 %
1 æg
1 ½ spsk. sennep
salt og peber

Sej og grøntsager

½ peberfrugt
50 g champignon, rå
6 asparges, grønne
150 g sejfilet
40 g revet cheddar, 18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Snit spidskål fint. Blanchér det kort i kogende vand. Si vandet fra. Pisk madlavningsfløde, æg, sennep, salt og peber sammen og vend spidskålen i.
3
Skær peberfrugt i strimler, champignon og asparges i skiver, og sejfilet i tern.
4
Læg peberfrugt, champignon, asparges og sejfilet i et ovnfast fad .
5
Hæld spidskålsblandingen over, og slut af med revet cheddar.
6
Bag retten i ovnen i cirka 25 minutter, til osten er smeltet, og fisken mør.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; champignon, rå; peberfrugt; spidskål
Håndfuld 3:Sejfilet; æg
Fedt:Revet cheddar, 18 % eller derover
Smagsgivere:Salt og peber; sennep
Mælkedressing:Madlavningsfløde, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt