Grillet laks med brombærsalat og flute

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 21. september 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Brombærsalat og dressing

10 g hasselnødder
50 g spidskål
1 figen, frisk
1 æble
1 dl brombær
50 g babyspinat

Dressing

10 g olie
2 spsk. citronsaft
salt og peber

Grillet laks og flute

120 g fersk laks
salt og peber
40 g fuldkornsflute
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rist hasselnødder på en tør pande og hak dem.
2
Snit spidskål fint. Skær figen i tynde både samt æble i tern. Del eventuelt brombær.
3
Bland spidskål, brombær, figen, æbletern og babyspinat sammen. Drys hasselnødder henover
4
Rør en dressing af olie, citronsaft, salt og peber.
5
Krydr laksen med salt og peber. Opvarm en pande med olie, og steg laksen 5-6 minutter på skindsiden. Vend og steg kortvarrigt på den anden side.
6
Servér laks med brombærsalat, dressing og flute

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Babyspinat; brombær; figen, frisk; spidskål; æble
Håndfuld 3:Fersk laks
Håndfuld 4:Fuldkornsflute
Fedt:Hasselnød; olie
Smagsgivere:Citronsaft; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt