Grillet pestolaks med rødløg på spyd og salat

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 14. august 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Laks og grøntsager

2 små rødløg
½ tsk. olie
salt og peber
1 lille hjertesalat
140 g fersk laks

Grov pesto

½ stk. citron
2 spsk. basilikum
15 g mandler
10 g olie
salt og peber

Dressing

30 g fraiche, maks. 9 %
1 tsk. sennep
1 tsk. honning
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær rødløg i halve og sæt dem på grillspyd. Pensl med olie og krydr med salt og peber.
2
Del hjertesalat i halve eller kvarte.
3
Riv skallen fra citron i en skål. Hak basilikum og mandler fint. Bland citronskal, mandler, basilikum, salt og peber til en grov pesto.
4
Læg løgspydene på grillen. Vend dem i ny og næ.
5
Smør pestoen på laks og grillsteg laksen i en foliebakke i 10-15 minutter afhængig af tykkelsen på din laks og varmen fra din grill.
6
Rør fraiche sammen med sennep og honning.
7
Servér laks med grillet løg, hjertesalat, fraichedressing og citronbåde.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hjertesalat; rødløg
Håndfuld 3:Fersk laks
Fedt:Mandler; olie
Smagsgivere:Basilikum; citron; honning; salt og peber; sennep
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt