Grøntsagsgratin med grøn salat og fraiche

Tid i alt: 55 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 25. maj 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Gratin

2 æg
100 g hytteost, maks. 17 %
salt og peber
½ tsk. gurkemeje
2 skiver ost, 31+/ 18 % eller derover
½ broccoli, rå
2 forårsløg
½ peberfrugt
½ tsk. olie
2 spsk. rasp

Tilbehør

50 g blandet salat
30 g fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Rør æg og hytteost sammen. Krydr med salt, peber og gurkemeje.
3
Skær ost i tern og kom dem i æggemassen.
4
Del broccoli i små buketter og skær stokken i små tern. Skær forårsløg i tynde skiver og peberfrugt i tern. Vend broccoli, forårsløg og peberfrugt i æggemassen.
5
Smør et lille ovnfast fad med olie og hæld gratinen i. Drys rasp på toppen, og bag den i 40-45 minutter, til den har sat sig.
6
Servér blandet salat og fraiche til gratinen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; broccoli, rå; forårsløg; peberfrugt
Håndfuld 3:Hytteost, maks. 17 %; æg
Håndfuld 4:Rasp
Fedt:Olie; ost, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Gurkemeje; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt