Grøntsagswok med rejer, østerssauce og ris
Her kommer en hurtig og lækker wokret smækfyldt med en masse groft grønt, rejer og asiatisk velsmag i form af østerssauce, fiskesauce og en smule hvid peber. Tilpas rettens grønne elementer efter sæson eller det, du i forvejen har liggende i grøntsagsskuffen. Skulle lysten være til det, kan du også vende kogte ris i retten i stedet for at servere dem ved siden af. Vælger du den løsning, så brug gerne kolde ris for det bedste resultat.
Ris
Wok
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; grønkål, rå; gulerod; porre |
Håndfuld 3: | Tigerrejer, fersk fra frost |
Håndfuld 4: | Ris |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Fiskesauce; hvidløg; peber, hvid; sukker; østerssauce |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |