Gulerodsfrikadeller og couscous med sprødt grønt

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 2. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Gulerodsfrikadeller

1 gulerod
2 fed hvidløg
300 g kalvefars
salt og peber
20 g olie

Couscous med sprødt grønt

1 dl couscous, rå
10 g olie
2 dl vand
2 gulerødder
3 tomater
150 g agurk
1 dl persille
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Riv gulerod groft og hak hvidløg.
2
Rør kalvefars sammen med gulerod, hvidløg, salt og peber.
3
Varm olie op, og steg frikadellerne sprøde og møre.
4
Kom couscous i en skål, dryp lidt olie i. Overhæld med kogende vand, og lad det trække i 10 minutter.
5
Riv gulerod i tynde strimler, skær tomater og agurk i tern og hak persillen groft.
6
Vend couscous med gulerod, tomat, agurk og persille. Krydr med salt og peber.
7
Servér gulerodsfrikadeller og couscous med sprødt grønt.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; gulerod; tomat
Håndfuld 3:Kalvefars
Håndfuld 4:Couscous, rå
Fedt:Olie
Smagsgivere:Hvidløg; persille; salt og peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt