Gulerodssuppe med edamamebønner
Måske er du vant til at lave suppe med kartofler, porre og blomkål – men har du prøvet at erstatte de traditionelle suppegrøntsager med gulerødder? Ellers er det nu, du skal kaste dig ud i det. Lad dig friste af en smuk orange gulerodssuppe, som du meget hurtigt kan lave klar til servering. De grønne edamamebønner fuldender den farvestrålende ret og tilføjer ekstra protein og mæthed. Suppen vil varme både hjerte og mave. Glemte vi at sige, at den i øvrigt også er vegetarisk?
Gulerodssuppe
Topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; rødløg |
Håndfuld 3: | Edamamebønne, bælget fra frost |
Fedt: | Madlavningsfløde, maks. 15 %; smør |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; hvidløg; persille; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |