Tab dig med 3-modellen på 50 dage

Nyt forløb fra 7. maj: ”Tab dig med 3-modellen på 50 dage. Køb nu og få 35% Early Bird-rabat.

Bliv medlem Læs mere

Kalvekoteletter med kartoffelsalat

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 22. august 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kartoffelsalat

130 g kartofler
100 g sugar snaps
¼ rødløg
5 skiver syltede agurker
¼ agurk

Dressing til kartoffesalat

¾ dl skyr naturel
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. honning
½ tsk. flagesalt
friskkværnet peber

Kalvekød (vægt af kød er uden ben)

1 spsk. olivenolie
160 g kalvekotelet
1 drys flagesalt
friskkværnet peber
1 drys tørret timian

Topping

¼ rødløg
1 bundt purløg
1 håndfuld ærteskud
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skræl og kog kartoflerne i letsaltet vand i cirka 7 minutter. Sluk for blusset og lade dem trække i yderligere 5 minutter i kogevandet under låg, eller til de er møre. Lad dem køle af.
2
Rør ingredienserne til dressingen sammen, smag den godt til.
3
Skær kartoflerne i små stykker. Skær derefter sugar snaps skråt på langs, så du får pæne skrå skiver. Hak rødløg og begge slags agurker fint.
4
Bland kartofler, ¾ af dine sugar snaps, rødløg og begge slags agurk med dressingen.
5
Varm olien op på en pande, steg koteletten i cirka 2 minutter på hver side, drys med salt, peber og timian undervejs.
6
Hak rødløg og purløg til topping fint.
7
Servér kalvekoteletten med kartoffelsalat til. Top med rødløg og purløg, samt lidt sugar snaps og ærteskud.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; rødløg; sugar snaps; syltet agurk
Håndfuld 3:Kalvekotelet; skyr naturel
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Olivenolie
Smagsgivere:Dijonsennep; flagesalt; friskkværnet peber; honning; purløg; tørret timian; ærteskud
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt