Karrykål med kylling, ris og spidskål
Karrykål med ris og kylling er præcis som de fleste retter med hakket kød skal være – hurtig og familievenlig. Risene koger med i selve retten og det betyder også at du skal have gang i meget få redskaber i køkkenet. Desuden er det en af de retter, du også kan bruge til at få ryddet ud i rester fra grøntsagsskuffen eller du kan bruge en rest af andet kød end kylling.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Flået tomat; forårsløg; gulerod; spidskål |
Håndfuld 3: | Hakket kyllingekød 3-6 % |
Håndfuld 4: | Ris, rå |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Engelsksauce; hønsekødsbouillon, terning; karrypulver; paprika; persille; salt og peber; spidskommen |
Mælkeprodukter: | Laktosefri minimælk |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |