Karrykylling med ris og forårsløg

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 21. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Karrykylling

250 g kyllingeinderfilet
1 lime
1 spsk. karrypulver
salt og peber
1 peberfrugt, rød
1 lille løg
2 fed hvidløg
10 g olie
2 dl grøntsagsbouillon
60 g flødeost naturel, maks. 17 %
salt og peber

Tilbehør

60 g fuldkornsris, rå
2 forårsløg

Topping

1 dl koriander
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær kyllingeinderfileterne i mindre stykker og kom dem i en skål. Pres limesaft over og krydr med karry, salt og peber. Vend kyllingestykkerne godt rundt i marinaden.
2
Kog ris efter anvisning på pakken.
3
Skær peberfrugt i små tern. Hak løg og hvidløg fint.
4
Opvarm en pande og kom olie på. Svits peberfrugt, løg og hvidløg i et par minutter. Kom kyllingestykkerne på panden og steg dem i cirka 3-4 minutter, til kyllingen har skiftet farve. Kom bouillon ved og lad retten simre i cirka 10 minutter. Vend flødeosten i retten og smag til med salt og peber.
5
Skær forårsløg i tynde skiver og bland dem med risen.
6
Pluk eller hak koriander groft.
7
Servér karrykyllingen med risblandingen til. Drys koriander på.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; løg; peberfrugt, rød
Håndfuld 3:Flødeost naturel, maks. 17 %; kyllingeinderfilet
Håndfuld 4:Fuldkornsris, rå
Fedt:Olie
Smagsgivere:Grøntsagsbouillon; hvidløg; karrypulver; koriander; lime; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt