Kartoffel-blomkålssuppe med kylling og sprød topping
Nyd en fyldig og lækker kartoffel-blomkålssuppe med masser af smag, som du kan have klar til servering på 25 minutter. Kartofler og blomkål bliver svitset og kogt møre med løg, hvidløg og bouillon og efterfølgende blendet til en cremet og smagfuld suppe. Du kan justere med bouillon, til du har den konsistens, du bedst kan lide. Suppen får ekstra smag, fylde og mæthed fra stegte kyllingestykker og edamamebønner. Top med ristede og saltede græskarkerner inden servering.
Det skal du bruge
Suppe
Fyld
Topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blomkål, rå; løg |
Håndfuld 3: | Edamamebønne, bælget fra frost; kyllingeinderfilet |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Græskarkerner; olie |
Smagsgivere: | Grøntsagsbouillon, terning; hvidløg; salt; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Yoghurt naturel |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 635 | 1905 |
Fedt: | 26 g | 78 g |
Kulhydrat: | 38 g | 114 g |
Kostfibre: | 12 g | 36 g |
Protein: | 54 g | 162 g |