Kartoffelsalat med kylling og jordbærdessert

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 40 min.
Antal:
Udgivet d. 21. juni 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kartoffelsalat

1 spsk. mayonnaise
30 g skyr naturel
1 knsp. karrypulver
1 spsk. peberrod, høvlet
salt og peber
50 g blomkål, rå
50 g sukkerærter
100 g kogte kartofler

Kyllingebryst

1 kyllingebryst
1 tsk. olie
salt og peber

Jordbærdessert

130 g jordbær
10 g mandler
10 g chokolade, mindre end 70 % kakaoindhold
30 g skyr naturel
1 tsk. vaniljesukker
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rør en dressing af mayonnaise og skyr. Smag den til med karry, peberrod, salt og peber.
2
Del blomkål i små buketter og skær sukkerærter i små stykker. Skær kartofler i mindre stykker.
3
Vend dressing sammen med kartofler, blomkål og sukkerærter.
4
Pensl kyllingebryst med olie, og krydr med salt og peber. Steg eller grillsteg dem, til de er gennemstegte.
5
Dessert: Skær jordbær i mindre stykker og hak mandler og chokolade. Kom jordbær i et højt glas. Rør skyr sammen med lidt vaniljesukker og kom det ovenpå jordbærrene. Pynt med mandler og chokolade.
6
Servér kyllingebryst med kartoffelsalat, og derefter jordbærdessert.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blomkål, rå; jordbær; sukkerært
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Kogt kartoffel
Fedt:Mandler; mayonnaise; olie
Smagsgivere:Chokolade, mindre end 70 % kakaoindhold; karrypulver; peberrod, høvlet; salt og peber; vaniljesukker
Mælkeprodukter:Skyr naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt