Kikærter og svampe i tomatflødesauce

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 16. august 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 løg
1 gulerod
80 g brune svampe
2 tomater
130 g kikærter, tilberedte
20 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
1 tsk. olie
1 spsk. tørret oregano
salt og peber
½ dl fløde, 38 %

Topping

2 spsk. purløg
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg. Skræl gulerod og skær i små tern. Skær svampe i mindre stykker og tomat i tern.
2
Dræn kikærter og riv parmesanosten.
3
Varm olien op på en pande og steg løg, gulerødder og svampe til de begynder at tage farve. Krydr med oregano, salt og peber. Kom tomater, kikærter og fløde ved og vend parmesanosten i. Lad retten koge igennem i et par minutter og smag til med krydderier.
4
Servér retten med et drys af purløg.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Brune svampe; gulerod; løg; tomat
Håndfuld 3:Kikært, tilberedt
Fedt:Fløde, 38 %; olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Purløg; salt og peber; tørret oregano
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt