Vægttab i 2026? Deltag i vores JanuarCamp

Vi starter den 7. januar med et live opstartswebinar med Suzy Wengel.

Læs mere

Vægttab i 2026? Deltag i vores JanuarCamp

Vi starter den 7. januar med et live opstartswebinar med Suzy Wengel. Køb nu og få 40% rabat!

Bliv medlem

Kogt hamburgerryg med gemyse

Tid i alt: 50 min.
Arbejdstid: 50 min.
Antal:
Udgivet d. 10. december 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Hamburgerryg

300 g hamburgerryg
salt

Tilbehør

200 g kartofler
200 g blomkål, rå
200 g gulerødder
150 g sukkerærter
20 g smør

Dressing

30 g oliebaseret pesto
4 spsk. fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog hamburgerryggen i letsaltet vand i cirka 45 minutter til den er mør.
2
Skræl kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i 15-20 minutter.
3
Skræl og skær gulerødderne i stave. Del blomkål i buketter.
4
Damp blomkål og gulerødderne i letsaltet vand i cirka 3-4 minutter.
5
Tilsæt derefter sukkerærterne og damp grøntsagerne i 1-2 minutter mere.
6
Vend de varme kartofler og grøntsagerne i smør.
7
Bland pesto med fraiche.
8
Skær hamburgerryggen i skiver og servér dem sammen med kartofler, grøntsager og pesto-fraiche.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blomkål, rå; gulerod; sukkerært
Håndfuld 3:Hamburgerryg
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Oliebaseret pesto; smør
Smagsgivere:Salt
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt