Kotelet med linse-karry-kål og kapers

Bælgfrugter er en del af de nyeste klimavenlige kostråd og her er en måde at få dem ned i en mættende og smagfuld omgang karrykål. Linser mætter godt fordi de indeholder både en fornuftig mængde protein og gode kostfibre. Der er smæk på smagen i salaten, men du kan nedtone den ved at undlade karry og kapers.

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 31. marts 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Linse-karrykål

2 dl grønne linser, tørrede
400 g spidskål
1 spsk. olie
1 tsk. karrypulver
salt og peber
60 g kapers

Kotelet

1 fadkotelet
salt og peber
1 spsk. olie
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog linser efter anvisning på pakken og lad dem køle af.
2
Snit spidskålen fint. Opvarm olie i en pande og tilsæt karry. Lad det svitse i et minut og tilsæt så spidskål. Steg kålen, til den bliver mør og stadig lidt sprød. Vend den med linserne og tilsæt kapers. Smag til med salt og peber.
3
Krydr kotelet med salt og peber, og steg i olie til den er gennemstegt. Skær eventuelt kødet i skiver.
4
Servér kotelet sammen med linse-karrykålen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spidskål
Håndfuld 3:Fadkotelet; grønne linser, tørrede
Fedt:Olie
Smagsgivere:Kapers; karrypulver; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt