Kotelet med linse-karry-kål og kapers
Bælgfrugter er en del af de nyeste klimavenlige kostråd og her er en måde at få dem ned i en mættende og smagfuld omgang karrykål. Linser mætter godt fordi de indeholder både en fornuftig mængde protein og gode kostfibre. Der er smæk på smagen i salaten, men du kan nedtone den ved at undlade karry og kapers.
Linse-karrykål
Kotelet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Spidskål |
Håndfuld 3: | Fadkotelet; grønne linser, tørrede |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Kapers; karrypulver; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |