
Krydrede grøntsagsdeller med kikærtesalat
Få dig en velsmagende vegetarisk oplevelse med denne opskrift på krydrede grøntsagsdeller med kikærtesalat. Disse saftige grøntsagsdeller er fyldt med en farverig blanding af squash, gulerod og kartofler tilsat chilisauce, garam masala og karrypulver, som giver vegetarfrikadellerne et eksotisk tvist. Nyd dem sammen med kikærtesalaten, der bidrager med både smag, sprødhed og masser af mættende protein.
Det skal du bruge
Grøntsagsdeller
Kikærtesalat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; forårsløg; gulerod; løg; peberfrugt; squash, rå; tomat |
Håndfuld 3: | Kikært, tilberedt; æg |
Håndfuld 4: | Hvedemel; kartoffel; rasp |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie; olie |
Smagsgivere: | Citron; garam masala; hvidløg; karrypulver; koriander; peber; salt; salt og peber; sriracha chili sauce |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 590 | 1180 |
Fedt: | 17 g | 34 g |
Kulhydrat: | 73 g | 146 g |
Kostfibre: | 19 g | 38 g |
Protein: | 23 g | 46 g |