Krydret kyllingeburger med ost og spidskål

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 9. november 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 gulerod
1 fed hvidløg
2 spsk. krydderurter efter eget ønske
¼ agurk
½ rødløg
75 g spidskål
150 g hakket kyllingekød 3-6 %
salt og peber
1 tsk. olie
1 skive ost, 31+/ 18 % eller derover
1 fuldkornsbolle
10 g mayonnaise
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Riv gulerod og hak hvidløg og krydderurter fint. Skær agurk og rødløg i skiver. Snit spidskål i tynde strimler.
2
Rør kyllingekød sammen med gulerod, hvidløg, krydderurter, salt og peber.
3
Form en burgerbøf, og steg i olie.
4
Kom ost på bøffen i de sidste minutter af stegetiden, så osten smelter.
5
Del bolle og smør over- og underbolle med et tyndt lag mayonnaise.
6
Læg lidt spidskål på underbollen og derfter agurkeskiver på. Kom kyllingebøffen på og rødløg.
7
Kom lidt mere spidskål på og luk burgeren med overbollen og eventuelt en træpind.
8
Anret burgeren med overskydende agurk og spidskål til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; gulerod; rødløg; spidskål
Håndfuld 3:Hakket kyllingekød 3-6 %
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Mayonnaise; olie; ost, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Hvidløg; krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt