Krydret risret med oksekød, gulerod, ærter og spinat

En risret smækfyldt med krydderier, kød og grønt er perfekt mad sidst på ugen, hvor du har mulighed for at få ryddet grundigt ud i køleskabets gemmer. Denne risret lokker med stegt oksekød, gulerodstern, ærter og babyspinat, men du kan bruge lige præcis de kødrester og grøntsager, du har ved hånden. Krydderierne inkluderer her chilisauce, spidskommen og paprika, men du kan fint justere disse efter smag og behag.

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 12. juli 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

40 g ris, rå
½ løg
1 fed hvidløg
1 gulerod
1 spsk. olie
150 g hakket oksekød, 10-12 %
50 g grønne ærter, dybfrost
1 håndfuld babyspinat
1 spsk. sriracha chili sauce
1 knsp. spidskommen
½ tsk. paprika
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog risene efter anvisning på pakken.
2
Pil og hak løg og hvidløg. Skræl gulerod, og skær den i fine tern.
3
Steg løg, hvidløg og gulerod i olie på en pande, til løgene er klare. Tilsæt hakket oksekød, og brun det ved høj varme. Kom ris, ærter, babyspinat, chilisauce og krydderier ved, og steg videre i et par minutter.
4
Smag til med salt og peber, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Babyspinat; grønne ærter, dybfrost; gulerod; løg
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 10-12 %
Håndfuld 4:Ris, rå
Fedt:Olie
Smagsgivere:Hvidløg; paprika; salt og peber; spidskommen; sriracha chili sauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt