Kylling med spidskål, cherrytomat, avokado og oliven

Tid i alt: 60 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 23. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kylling

140 g fersk kylling
salt og peber
vand

Salat

75 g spidskål
½ rødløg
50 g cherrytomater
½ avokado
25 g oliven
1 tsk. olie

Tilbehør

50 g ciabattabrød
2 spsk. fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Læg kylling i et ovnfast fad og krydr med salt og peber.
3
Hæld eventuelt lidt vand ved. Steg kyllingen i 30-45 minutter, til den er mør.
4
Snit spidskål fint og skær rødløg i skiver. Del cherrytomat i halve og avokado i skiver.
5
Lav en salat af spidskål, rødløg og cherrytomater, avokado og oliven.
6
Dryp olie over salaten, og servér den sammen med kylling, ciabattabrød og fraiche.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; rødløg; spidskål
Håndfuld 3:Fersk kylling
Håndfuld 4:Ciabattabrød
Fedt:Avokado; olie; oliven
Smagsgivere:Salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt