Kylling med svampesauce, spinat og ris
Her får du en både lækker og hurtig opskrift på kylling med svampe, fløde, portvin og spinat som på tallerkenen bliver ledsaget af kogte ris. Denne nærende ret kombinerer saftige stykker kylling med en fyldig og cremet sauce, hvor både svampe og portvin bidrager med masser af smagsmæssig dybde. Retten er nem og hurtig at lave, og den er perfekt til dage, hvor du trænger til noget ekstra lækkert uden at gå på kompromis med sundheden.
Ris
Kyllingegryde
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg; spinatblade, rå; svampemix, friske svampe |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Majsstivelse; ris |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie |
Smagsgivere: | Balsamicoeddike; hvidløg; hønsekødsbouillon; krydderurter efter eget ønske; salt og peber; tørret timian |
Nydelseselementer: | Portvin |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |