Kyllingbacon-bøffer med cremet spidskål og svampe
Smag på en lækker hverdagsret, der holder dig mæt og veltilpas i mange timer. Det hakkede kyllingekød blandes med bacon, inden det formes til små lækre bøffer, der steges gyldne i smør. Smør og bacon tilføjer smag og fedt til det magre kyllingekød, der sammen med spidskål, løg og svampe giver dig en fuldendt smagsoplevelse, som både små og store familiemedlemmer vil synes om. Retten krydres med estragon og vendes med fraiche, der giver en frisk og cremet smag.
Det skal du bruge
Kyllingbacon-bøffer
Svitset grønt
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg; spidskål; svampemix, friske svampe |
Håndfuld 3: | Bacon; hakket kyllingekød 3-6 % |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Estragon; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 610 | 610 |
Fedt: | 36 g | 36 g |
Kulhydrat: | 26 g | 26 g |
Kostfibre: | 8 g | 8 g |
Protein: | 46 g | 46 g |