Kyllingbacon-bøffer med cremet spidskål og svampe

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 2. november 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kyllingbacon-bøffer

2 skiver bacon
150 g hakket kyllingekød 3-6 %
salt og peber
10 g smør

Svitset grønt

250 g spidskål
1 løg
100 g svampemix, friske svampe
10 g smør
1 spsk. estragon
salt og peber
60 g fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær bacon i små stykker og ælt det sammen med kyllingekød, salt og peber. Form 3 små bøffer og steg dem i smør i cirka 8-9 minutter til de er gennemstegte.
2
Snit spidskål i tynde strimler og hak løg fint. Skær svampe i mindre stykker.
3
Svits løg og svampe i 4-5 minutter i smør. Kom spidskål ved og lad det falde sammen, mens du vender rundt i blandingen. Krydr med estragon, salt og peber. Tag det af blusset og vend fraiche i.
4
Servér kyllingebacon-bøfferne med spidskålsblandingen til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; spidskål; svampemix, friske svampe
Håndfuld 3:Bacon; hakket kyllingekød 3-6 %
Fedt:Smør
Smagsgivere:Estragon; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt