Kyllingedeller med persille, kartoffelbåde og ærtemos

Tid i alt: 45 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 15. november 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kyllingedeller

1 løg
1 dl persille
300 g hakket kyllingekød 3-6 %
1 fed hvidløg
1 dl havregryn
½ tsk. salt og peber
10 g smør

Ovnkartofler

200 g kartofler
10 g olivenolie
salt og peber

Ærtemos

200 g grønne ærter, dybfrost
½ dl yoghurt, maks. 3,5 %
1 fed hvidløg
1 spsk. dild
salt og peber

Andet

1 dl yoghurt, maks. 3,5 %
¼ citron
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Hak løg og persille fint.
3
Rør kyllingekød sammen med løg, persille, presset hvidløg, havregryn, salt og peber. Form 6 - 8 frikadeller, og steg dem i smør.
4
Skrub kartoflerne, skær dem i både og vend dem i olivenolie. Læg dem på bagepapir på en bageplade, og krydr med salt og peber. Bag kartoffelbådene i cirka 30 minutter, til de er sprøde og gyldne. Vend dem rundt et par gange undervejs.
5
Kog ærterne i lidt vand i 2-3 minutter. Si vandet fra, og mos ærterne sammen med yoghurt, presset hvidløg og dild. Smag til med salt og peber.
6
Anret kyllingedeller, kartofler og ærtepuré sammen med yoghurt. Pynt med citronbåde.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne ærter, dybfrost; løg
Håndfuld 3:Hakket kyllingekød 3-6 %
Håndfuld 4:Havregryn; kartoffel
Fedt:Olivenolie; smør
Smagsgivere:Citron; dild; hvidløg; persille; salt og peber
Mælkeprodukter:Yoghurt, maks. 3,5 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt