Kyllingeflødesuppe med ærter og brød til
Der er meget godt at sige om supper. De mindsker madspild, fordi du kan komme de fleste af dine rester i dem, og de kan laves i store portioner, så du efterfølgende kan fryse ned i mindre. Det er smart på dage, hvor tiden eller overskuddet er knapt. Det var de praktiske ting – for vi må ikke glemme, at supper smager fantastisk og bidrager med varme på en kold dag. Prøv en suppe med kylling, fløde og ærter – og nyd den med brød til. Så bliver det ikke bedre.
Det skal du bruge
Suppe
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne ærter, dybfrost; hakkede tomater; suppeurter, fra frost |
Håndfuld 3: | Fersk kylling |
Håndfuld 4: | Fuldkornsbolle; majsstivelse |
Fedt: | Fløde, 38 % |
Smagsgivere: | Hønsekødsbouillon, terning; paprika; salt og peber; sorte peberkorn; tomatpuré |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 580 | 2320 |
Fedt: | 22 g | 88 g |
Kulhydrat: | 41 g | 164 g |
Kostfibre: | 11 g | 44 g |
Protein: | 47 g | 188 g |