Kyllingegryde med ris og svampe serveret på spidskålsstrimler
Vi elsker onepot-retter, for de er både nemme at lave og lækre at sætte tænderne i. Her får du en indbydende en af slagsen med kylling, svampe, tomat, fløde, løg, hvidløg og ris i samme gryde. Kombinationen af disse fødevarer virker hver gang – også i denne opskrift, hvor den lækre kyllingegryde bliver serveret på en fin lille fuglerede af fintsnittet spidskål. Kyllingeretten smager lige så smukt og lækkert, som den ser ud.
Det skal du bruge
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg; spidskål; svampemix, friske svampe; tomatsauce, maks. 60 kcal per 100 g |
Håndfuld 3: | Kyllingeinderfilet |
Håndfuld 4: | Fuldkornsris, rå |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie; smør |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; hvidløg; salt og peber |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 545 | 2180 |
Fedt: | 20 g | 80 g |
Kulhydrat: | 43 g | 172 g |
Kostfibre: | 8 g | 32 g |
Protein: | 45 g | 180 g |