Kyllingegryde med ris og svampe serveret på spidskålsstrimler

Tid i alt: 45 min.
Arbejdstid: 45 min.
Antal:
Udgivet d. 20. februar 2024 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 løg
2 fed hvidløg
600 g kyllingeinderfilet
400 g svampemix, friske svampe
140 g fuldkornsris, rå
10 g smør
1 spsk. olie
700 g tomatsauce, maks. 60 kcal per 100 g
1 bouillon, terning
1 dl fløde, 38 %
2 dl vand
salt og peber

Andet

400 g spidskål
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg og hvidløg fint. Skær kylling i mindre stykker. Rens svampe og skær dem i mindre stykker.
2
Skyl ris i rindende vand i en si. Lad vandet dryppe fra.
3
Svits løg, hvidløg og kylling i smør og olie i et par minutter til det begynder at tage farve. Kom ris og svampe ved og svits videre i cirka 5 minutter.
4
Hæld tomatsauce og fløde ved og kom bouillonterning i. Skyl tomatbeholderen efter med vand og tilsæt vandet. Lad blandingen simre under låg i cirka 25 minutter til risene er møre. Smag til med salt og peber.
5
Skær spidskål i meget tynde strimler.
6
Servér kyllingeretten på en bund af spidskålsstirimler.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; spidskål; svampemix, friske svampe; tomatsauce, maks. 60 kcal per 100 g
Håndfuld 3:Kyllingeinderfilet
Håndfuld 4:Fuldkornsris, rå
Fedt:Fløde, 38 %; olie; smør
Smagsgivere:Bouillon, terning; hvidløg; salt og peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt